dimarts, 4 d’octubre del 2011

"El regal de la comunicació" Serrano, S.

El dia 4 de Novembre a COED vam treballar per grups diferents articles. Al nostre grup ens va tocar discutir un article titulat "El regal de la comunicació" de Sebastià Serrano.


Un cop vam haver llegit tot l'article vam haver de fer una síntesi. Com que a classe no va donar temps a acabar, vam haver de quedar i acabar-la.

L'article tractava sobre l'impacte de les noves tecnologies a la societat i com això ens afecta.
Us adjunto aquí la síntesi que vam fer:
 
Des dels inicis de les noves tecnologies la societat s’ha anat transformant en una civilització molt més complexa. 

Avui en dia disposem de molta informació a la que podem arribar amb molta facilitat. Així doncs, a mesura que creix la informació creix la independència ja que tenim molts més recursos per arribar-hi de manera autònoma.

Cal tenir en compte però, que gràcies a tota aquesta informació, han aparegut més dimensions de vida que ens han portat a una major complexitat, moltes més alternatives i més variables a controlar, però alhora molta més incertesa.
Les xifres demostren que en la societat en la que vivim, una persona en un dia pot estar en contacte amb tanta informació com la que tenia a l’abast una en tota la seva vida al segle XVIII.

En conclusió, ens trobem en una societat en la qual la informació és una de les parts fonamentals de la vida quotidiana que a mesura que creix, nosaltres creixem amb ella.


Com a opinió personal, crec que sí que és cert que les noves tecnologies han esdevingut un impacte molt gran dins de la nostra societat, però ha sigut un gran avenç ja que ara podem saber milers de coses que passen al món en un tres i no res i això és favorable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada