dijous, 20 d’octubre del 2011

Els models de descripció

El dia 18 d'Octubre a classe de COED vam estar mirant diferents models de descripció per tal de saber com fer-ne una d'apropiada per la descripció de la imatge que farem el dia 8 de Novembre.

Vam veure diferents models:

En primer lloc, vam veure el model de cançons, començant per la cançó Jennifer, dels Catarres:



Vam veure com a partir d'una llista de costums, es veien clarament marcats els estereotips que hi ha. També vam escoltar Com un puny, de Raimon que fa un gir poètic que ens transmet un sentiment d'anyorança.

En segon lloc, vam mirar el model de poesia virtual i vam fer un passeig virtual per la pàgina web de Joan Brossa. Vam mirar diferents imatges, com per exemple aquesta que ens volia fer veure l'inici de la comunicació el fet que sigui la primera lletra de l'abecedari, i que encara que sigui gran o petita, sempre ens vol fer marcar l'inici :
També vam veure models de poesia, amb el Gernika, de novel·la amb "el carrer estret", de Josep Pla, d'assaig amb Xesco Boix, de contes amb l'abiyoyo i per últim de vídeo, amb la cançó Summercat de l'anunci d'Estrella Damm.

Amb aquesta classe vam poder tenir una idea de com enfocar la nostra descripció, en el meu cas, quan vaig arribar a casa vaig començar a apuntar les idees principals de la meva descripció seguint aquests models que acabavem de veure a la classe ja que va ser de gran utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada